Procedura rascumparare

Puteti rascumpara la sediul nostru in Str. Lainici, nr. 44-46, Et.1, Ap. 4, Sector 1, Bucuresti..

Rascumpararile se fac prin transfer bancar.
Plata se va efectua in termen de maxim 10 zile lucratoare.
In cazul persoanelor fizice rascumpararea poate fi efectuata fie de titular, fie de imputernicitul sau imputernicitii acestuia in baza cartii de identitate a celui care semneaza cererea de rascumparare.
In cazul persoanelor juridice, daca celelalte documente sunt prezente la dosar in forma lor actualizata, nu mai este necesara prezentarea decat a cartii de identitate a imputernicitului care semneaza cererea de rascumparare.
Pe formularul de rascumparare trebuie sa completati si contul bancar in care doriti sa va fie virati banii, banca la care e deschis contul si titularul acestuia. Verificati cu atentie codul IBAN al contului bancar pentru a nu intampina probleme la plata rascumpararii.

Pentru investitorii ce solicita transferul sumelor rascumparate in conturi bancare in alte valute, cheltuielile aferente transferurilor, schimburilor valutare, precum si alte costuri necesare onorarii platii conform cererii depuse de investitor, vor fi suportate de catre investitor din suma neta cuvenita acestuia.
In situatia in care urmare a cererii de rascumparare Investitorul ramane cu mai putin de o unitate de fond, in mod obligatoriu cu aceeasi ocazie va fi rascumparata si fractiunea reziduala .
Suma de plata se calculeaza ca produs dintre numarul de unitati de fond rascumparate si pretul de rascumparare cuvenit, asa cum este definit in documentele fondului.
Dupa ce semnati cererea de rascumparare, asigurati-va ca un exemplar din cerere a ramas la Dumneavastra.
Extrasul de cont va fi eliberat la cerere in termen de trei zile lucratoare.

Investitorii persoane fizice si juridice trebuie sa completeze si formularul de actualizare a datelor personal.

 

ATENTIE: SIRA isi rezerva dreptul de a modifica cererile in cazul in care sunt constatate erori in completarea lor.

Cititi cu atentie prospectele fondurilor! Performantele anterioare nu reprezinta garantii pentru realizarile viitoare.